ADTC 2021

Online

Més informació aquí

 

La conferència europea sobre aplicacions, disseny i tecnologia de nanoelectrònica se centrarà en components electrònics, disseny de sistemes electrònics, automatització del disseny i temes de fabricació relacionats amb la micro i la nanoelectrònica, que són fonamentals per a l’èxit de moltes empreses europees. En els darrers anys, EUREKA, H2020 i els governs locals han recolzat una exhaustiva investigació i desenvolupament en aquesta àrea. Aquesta conferència destacarà els emocionants i prometedors resultats principalment dels projectes CATRENE, PENTA, ECSEL / ENIAC i H2020.

Aquest esdeveniment anual se centra clarament en debats tècnics profunds entre els principals experts europeus en els camps abordats, independentment dels programes de recerca on es van iniciar els projectes individuals.

Entre els assistents previstos hi haurà gestors de projectes i principals experts en projectes d’R + D en els camps de la nanoelectrònica i les tecnologies del disseny i les seves aplicacions, gestors d’R + D de la indústria dels semiconductors, experts en microelectrònica en indústries d’aplicacions com l’automoció i la industrial, i les principals organitzacions de recerca del món científic europeu. comunitat.

CONTINGUTS

Tots els projectes europeus relacionats amb el disseny de sistemes electrònics, la tecnologia de disseny i els temes de fabricació estan convidats a contribuir a la conferència. Les sessions es componen d’una presentació tutorial (30 min.) I presentacions tècniques (20 min. Cadascuna), a més d’una presentació breu de projectes (5 min cadascun) que s’exhibeixen mitjançant pòsters.

 

El Miquel Moretó, investigador principal del Projecte DRAC, participarà en les jornades amb la presentació "Lagarto: First Silicon RISC-V Academic Processor Developed in Spain”  el dimecres 16 a la sessió tècnica 6 a les 14h.