2021 Workshop on Negative results, Opportunities, Perspectives, and Experiences

Online

Més informació aquí

 

Aportant perspectives històriques a NOPE


A MICRO 2019, Lynn Conway va donar una conferència magistral que descrivia la seva història personal i els factors "tecno-socials" que van fer que les seves contribucions fossin infravalorades i invisibles. Inspirats en la seva perspectiva i crida a l’acció, pretenem canviar els objectius i els objectius de NOPE per ser més inclusius de perspectives històriques i descripcions de com els conceptes tècnics van arribar a ser habituals.

NOPE seguirà sent un lloc on es poden obrir portes  honestament de projectes de recerca que han tingut limitacions inesperades i han resultat en les lliçons apreses. A més, oferirà un lloc per debatre les contribucions que han estat infravalorades i mal interpretades al llarg del temps. D’aquesta manera, els objectius de NOPE són reflexionar sobre els resultats negatius, aportar llum sobre l’origen de les idees i oferir un lloc per revisar la nostra comprensió i descobrir oportunitats per avançar reflexionant sobre els errors que es poden cometre al llarg del procés de recerca.

Ramon Canal, un dels nostres investigadors de DRAC va participar amb la presentació: "Deep-Learning for system security and privacy: the obstacles ahead of us"

Per a més informació consultar la pagina del esdeveniment: NOPE